Gode aktiviteter for børn, unge og voksne

Ud i naturen. Ud og oplev noget. Få frisk luft

Vi er store foretalere for at børn og unge – og voksne – får rørt sig og brugt deres krop. Det er uhyre vigtigt, at børn lærer at få et nurligt forhold til motion og bevægelse og er der noget bedre end at opleve noget nyt med f.eks. mor og far i ferien. Vi har kigget på et par muligheder for gode oplevelser.

Ta færge Tyskland
Tyskland

En tur til vores nabo sydpå, Tyskland, er altid interessant. Der er masser af historie langs grænsen, der er Karrywürst ved Otto Duborg, de mange interessante områder omkring Lübeck og selvfølgelig en shoppingtur til Flensborg. Man kan også tage turen til Gedser og tage færgen til Rostock. Der er mulighed for shopping i færgens Bordershop og turen er kort.

 

Rejser til Grønland

Grønland

En helt anden mulighed – og prisklasse – kan være Grønland. Selvom Grønland ligger langt væk og kræver en god flyvetur, er muligheder helt enorme på Grønland. Du kan opleve et utal af dyr – isbjørne, sæler, hvaler, fugle, fisk og mange mange flere. Du kan rejse direkte fra København med til Grønland med f.eks. Grønlands rejsebureau.

Hjemme

Man kan også opleve en fantastisk ferie hjemme med varm kakao, hjemmebagte boller, ild i pejsen og bare hygge med familien.

Vi foretrækker dog helt sikkert at komme ud i naturen og opleve nye ting 🙂